Wallstickers – trendy eller trashy?

 

Det er enormt spændende at se, hvad andre gør ved deres vægge. Jeg går i øjeblikket og kigger efter alternativ vægpynt. Og hvad mener jeg så med det? I princippet alt andet end billeder og malerier. I den sammenhæng er jeg flere gange stødt på wallstickers.

 

Det er måske efterhånden tvivlsomt, om wallstickers kan kaldes alternativt. Det er blevet mere udbredt end man lige skulle tro ud fra navnet. For hvem gider have klistermærker på væggen? Da jeg var lille, blev jeg i hvert fald ikke rost for at plastre stuevæggen til med klistermærker. Og klistermærker er også bare sådan noget for børn.

Man kan få rigtig mange wallstickers med børnemotiver, hvilket kan være en fin måde at peppe børneværelset op, men man kan også få en del wallstickers, der er ret elegante, som Kekkas på billedet.

Der skal dog ikke meget til, før det bare virker trashy. Er dine wallstickers af den slags, hvor man kan se den ellers gennemsigtige plastik rundt om motivet, er det trashy på alle måder.

Skal det fungere, skal det ligne et klistermærke så lidt som overhovedet muligt, og det kan nogle gange være svært. Er din væg ikke helt glat, så wallstickeren kan lægge sig helt op ad den, vil det være meget tydeligt, at der er tale om et klistermærke.

Mit råd er kun at bruge dem på helt glatte vægge. Vil du have motivet på en mere ujævn væg, er det bedre at få kontakt til en, der kan male det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *