Via CPH Sofaborde

Sofaborde – find det rigtige sofabord

Markedets mange muligheder i sofaborde, gør det ikke nemt at udvælge ét i blandt. Der findes båd  runde sofaborde, kvadratiske sofaborde, høje sofaborde etc. Desuden findes der sofaborde i alverdens farver. Så hvordan udvælger man det helt rigtige sofabord?

Det er et godt spørgsmål, som ikke kan besvares uden videre. Hvis man altid følger moden, kan man begrænse sig til de moderne sofaborde og de sofaborde, der er oppe lige nu, hvilket begrænser udvalget en smule. Men hvis du godt kan lide det personlige præg som os her på sitet, kan det være en tidskrævende proces at finde det helt rigtige sofabord. Vi er især vilde med Via Cph sofaborde som du kan læse om nedenfor fordi de er tilpas moderne, personlige og klassiske og derfor passer ind de fleste steder.

 

Via Cph sofabord

Via Cph er som navnet siger ‘dansk design’. Alle Via Cph møbler er produceret i Danmark, hvilket betyder at Via Cph udover at levere lækre møbler af høj kvalitet ligeledes bidrager til den danske økonomi med danske arbejdspladser.

Via Cph bygger på et dansk koncept ved brug af materialer fabrikeret eller forarbejdet i Danmark samt ved brug af danske underleverandører. Desuden stiler Via Cph efter anvendelse og videreudvikling af de velkendte danske håndværkstraditioner, som munder ud i udpræget dansk design med et spændende moderne touch.

 

Hvad synes du om Via Cph sofaborde og de mange sjove former og farver de fås i?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *