Verdenskort i indretningen

Smart indretning med stort verdenskort til væggen

Jeg er stor fan af et stort verdenskort til stuevæggen, soveværelsesvæggen eller et helt andet sted. Jeg synes det er super fedt og desuden en god måde, hvorpå man kan holde styr på, hvor man har været og hvor man kunne tænke sig at komme hen.

Jeg er utroligt rejselysten og elsker at rejse, hvilket gør et verdenskort meget oplagt at have på en væg. Man kan få flere forskellige slags verdenskort i form af både plakater, lærreder osv. Personligt er jeg stor fan af et helt stor lærred, da plakaterne godt kan se lidt billigt ud. Hvis man har fundet et mere antikt verdenskort får det også lige tilskrevet lidt moderne ved at komme i ramme.

Få din indre nationalfølelse frem

Jeg elsker at rejse og opleve verden, hvilket er grunden til, at jeg måske synes rigtig godt om netop et verdenskort i indretningen. Mine mange rejser har også fået min indre nationalfølelse frem, og derfor er jeg også ret vild med at få Danmark ind i stuen som eksempelvis et danmarkskort fra SUMOpix. Man må godt være stolt af, hvor man kommer fra, hvilket opvejer et danmarkskort.

Jeg er stor fan af både et verdenskort og et danmarkskort og overvejer meget at få lavet et kæmpe verdenskort på lærred til stuen og så en mindre plakat med et danmarkskort evt. i retro stil.

Hvad synes I om at få henholdsvis et verdenskort og/eller danmarkskort på lærred, som kan få lov til at sætte sit præg på din indretning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *