Undertøj på nettet

Undertøj på nettet

Undertøj er meget smidigere at handle på nettet end i fysiske butikker.

Hvor mange gange har man ikke kommet på sig, at alle favoritunderbukserne er i vasken og det er kun de gamle hulede, kedelige underbukser som findes i garderoben. I denne situation står man over for to valg, enten at gå ned i byen og handle nye underbukser eller at undersøge, om det går at købe på nettet. Det førstnævnte tager tid og underbukser er ikke noget sjovt at lægge eftermiddagen på at gå i byen for at finde. Der er jo knapt nogle butikker der har de fleste mærker, så man må søge rundt i forskellige butikker!

Gasello er webshoppen med kun undertøj og løsningen på problemet. Du går enkelt ind på siden, såfremt du har en computer, mobiltelefon eller tablet. Gasello tilbyder mærkesundertøj for ham og henne fra over 35 kendte varemærker. Underbukser, strømper, badeshorts, trusser, t-shirts, sortimentet er stort!

Gennem sit store sortiment af undertøj tilbyder Gasello noget som du knapt kan finde i en fysisk butik, muligvis blot i de største byer. Uanset om du befinder dig der eller langt ud på landet har du sortimentet fremfor dig, og leveringstiden er lige hurtig. Med det store udbud af undertøj kan du som kunde enkelt vælge  mellem forskellige varemærker.

shutterstock_55051678Hvis du er på udkig efter underbukser ved du sikkert, om du vil have lange eller korte boxershorts, brief undertøj eller andet. Med Gasellos smidige filterfunktion kan du vælge model, størrelse og kigge på udbudet som tilbydes fra alle varemærker. Gasello er meget gode til produktfotografering og visualisering af produkterne for at gøre det enklere for sig som kunde. Med dette bliver skridtet nemmere at turde teste nye varemærker, der du måske ellers ikke havde testet. For mange er det jo sådan, at man af bekvemmelighedsgrunde holder sig til samme varemærke, bare fordi man ved, at de sidder som man vil. Men sandsynligvis er der noget andet varemærke, der venter på dig derude og tilbyder meget smukkere undertøj til endu bedre fit!

Ved at Gasello lagerholder alle varer kan de tilbyde meget hurtige leveringer.  Bestiller kunden hverdage inden klokken 16.00, sendes produkterne direkte fra lagret i Sverige samme dag. Takket være EU og det, at Gasello sender via posten er leveringerne lige så hurtige til Danmark som til Sverige. Jeg bestilte på en tisdag og havde produkterne på torsdagen, men gør posten et godt arbejde kan dine undertøj komme frem allerede på én dag.

Fedt med Gasello er også, at de tilbyder gratis gaveindpakning, det er bare at klikke på når du er i kassen!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *