Top 3 luksus hotel oplevelser i verden

Top 3 luksus hotel oplevelser i verden

Pak dine tasker! Vi har sammensat vores liste over top 3 luksus hoteller i verden, hvor flimrende rigdommen er normen, personlig service er uovertruffen og paradis er kun et par skridt fra dit værelse. Uanset om din idé om paradis er din egen afsondret fristed fire grader under ækvator i Seychellerne eller være omgivet af antikke romerske ruiner i Tyrkiet, har disse hoteller fået dine største forventninger dækket og derefter nogle.

1. Wakaya Club, Fiji

Beliggende i et af de mest uberørte hjørner af det sydlige Stillehav ligger Wakaya Club på den vestlige side af Wakaya Island, Fiji. Kendt og omtalt blandt mange som “Paradis på Jorden,” da Fiji er omgivet af et fredet koralrev og endeløse hvide sandstrande. På Wakaya Club, mødes du af ti fritstående hytter udtil havet, hver af disse har 1.650 kvadratmeter af privatliv samt en privat have, rummelig stue, personlig pool bar, høje lofter, oprindelige Yaka trægulve, og de enkelte hængekøjer spændt mellem kokospalmer . Med naturlig skønhed, der omfatter øen, er der altid noget at gøre.

2

2. North Island, Seychelles

Denne særlige ø er specielt købt til ét formål : at genoprette og rehabilitere naturtyper på øen og rette op på det økologiske ur. Med krystalklart vand omkring oprettelse, der er et væld af aktiviteter når man gæster øen. Seychellerne er en del af det største koralrev i verden, så det er ingen overraskelse, at North Island har open dykker kurser til rådighed med deres helt egen dykkercenter. Andre aktiviteter omfatter snorkling , havkajak, og fluefiskeri . Hver af de villaer kommer med deres egen ø buggy for gæster at bevæge sig frit omkring på hele øen.

3

3. Hotel le Toiny, St Barts

Hotel le Toiny er beliggende i det område af øen der er kendt som Cote Sauvage med udsigt over bugten Toiny og det Caribiske Hav. Deres bungalow hytter er omgivet af frodig, tropisk bevoksning, der har en måde at forføre alle, der besøger øen. Ikke alene er dette den perfekt golfdestination, men tiltrækker også mange med interesse for surfing og fiskeri. Andre aktiviteter omfatter deres top-of-the-line body fitness og cardio fitness og deres afslappende Serenity Spa hytte.

shutterstock_50397061

Skrevet i samarbjde med Idrættens Hus, udbyder af konferencecenter i Danmark, med inspiration fra de store fine hoteller, hvor ejeren tidligere har besøgt og fået inspiration fra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *