Tøj til store kivnder

Tøj til store kivnder

Indrømmet, jeg er det der hedder en stor kvinde

Faktisk er jeg nok direkte fed. Men det betyder ikke at jeg vil gå i grimt gammelkonetøj.

Hvem er det der har fundet på at kunststof er genialt til store piger? Jeg mener, er man som jeg godt i stand – og mere til, så SVEDER man altså. Der er ikke noget at stille op. Og diverse kunststoffer man ikke kan ånde i er altså bare ikke sagen. det er temmelig ulækkert når det bare løber ned af en indvendigt. Så hurrah for bomuld.

Da jeg var yngre var det sværere at finde smart tøj end nu. Ikke fordi jeg går på kompromis – det vil jeg ikke – eller fordi jeg er blevet ældre (det er et inddiskutablelt faktum – selvfølgelig er der en vis stil jeg ikke længere går i – jeg er jo trods alt ikke 29 år længere). Men udbuddet af forretninger der handler med tøj til store kvinder er nu ikke længere begrænset til Bilkas udvalg og kvalitet. 

De mange muligheder gør det meget nemmere at finde noget smart og moderigtigt tøj – uden at jeg behøver at føle mig som en fed ko foran spejlet, eller at bruge en mindre formue.

For ligesom alle andre kvinder elsker jeg smart tøj, og at blive feteret af min mand. Og ja, selv om jeg nærmer mig de 50 sker det stadig (ikke så ofte mere, men det føles stadig fantastisk) at fremmede mænd spontant kommer hen og siger at jeg ser godt ud. 

Det er da skønt at blive bekræftet.

Både når man går med tøserne i byen – men så sandelig også derhjemme. Det er fantastisk at få noget nyt tøj og føle sig smuk og dejlig. Ja selv sexet kan jeg svinge mig op på når jeg ser hvordan min mand stadig kan kigge på mig efter næsten 20 års ægteskab.

Det giver langt mere selvtillid for mig at jeg ved at jeg ser godt ud. Så pigernes mening betyder da også noget. Jeg har veninder i alle størrelser. Vi elsker alle sammen lidt liv i kludene.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *