Til boligen: gravid i smart ventetøj

Smart ventetøj i din smarte bolig

Kender du det, at man ikke passer ind og føler sig enten for meget eller for lidt? Sådan havde det, da jeg var gravid sidst. Det kedelige og løsthængende ventetøj fik mig til at se ligeglad ud med livet. Og jeg korsede mig over det kiksede ventetøj om ammetøj, som var langt fra, hvad jeg normalt gik i.

Derfor ville jeg personligt ønske, at man dengang kunne få det smarte ventetøj og ammetøj som man i dag kan få. Det er langt fra fedt at se så ligeglad og kedelig ud, når man samtidig ha en tyk mave og måske ovenikøbet har taget på andre steder. Grundet de lidt mindre positive aspekter ved at blive gravid, er det ret så vigtigt, at man i det mindste ser smart ud i lækkert og moderigtigt ventetøj og ammetøj.

Det er i hvert fald sådan jeg har det. Hvordan har I det med ventetøj og ammetøj?

 

Ventetøj, der forbedrer præsentationen

Smart ventetøj forbedrer automatisk præsentationen af dig selv, fordi man ikke føler sig lige så usikker som når man ved, at man se direkte kedelig og fesen ud. Det er især af denne grund, at jeg synes, at smart ventetøj og ammetøj er en helt sensation for kvinden og har budt det meget velkommen. Jeg har veninder, der formår at følge maven i takt med, at deres mave vokser.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *