Tiden bolig trend

Så er det kommet til at kigge på hvordan man kan indrette boligen efter tidens trend, og tidens trend går på at man skal indrette indenfor med et strejf af udendørs. Dette har egentlig været et fokus over flere gange, og kendes bedst fra filme wallstreet hvor danskerne første gang stiftede bekendtskab med det råudstryk igennem sheens bolig, som bestod af et kæmp rum med store vinduer. Beton væggene var blottet og der lå bildæk i hjørnet. Her stiftede vi bekendtskab med det rå design for først gang, dog betød det ikke at dette kom på mode i de danske hjem. Faktisk gik der mere end 10 år, før denne trend skulle finde vej til danskernes hjem. Og nu gør denne boligindretnings trend revanche igen.

Så kommer spørgsmålet hvordan man skal være med på trenden vedr. denne nye dille. Herved vil vi komme med nogle tips, som kan være nemme at implementere i de danske hjem, uden at endevende huset:

  • Benyt gråt tapet, eller mal dine væge grå – for at skabe denne beton effekt
  • Dine møbler skal vise det rå jern, træ osv.
  • Benyt ting fra haven i hjemmet – som f.eks. blækspanden, træ stuppen
  • Hiv dine vinterdæk ind i entreen

Dette var nogle af de nemme tips som alle kan benytte for at skabe sig denne stilart i huset, der er selvfølgelig mere drastiske metoder at tage i brug, for at opnå det optimale resultat, men da denne trend adskiller sig meget fra andre (og den næste), vil vi ikke opfordre til dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *