Spild ikke tiden i gardinbutikkerne

Gang på gang hører man om folk, som har været på udkig efter gardiner i diverse butikker, og som enten er endt med ingen eller dårligt resultat. For hvordan skal man kunne købe gardiner uden, at have disse i sit hjem for at se resultatet på forhånd. Det kan være meget kompliceret at købe gardiner, og uden at se dem i hjemmet i de rigtige omgivelser, kan det være stort set umuligt.

Løsningerne på dine problemer

Løsningen er faktisk rigtig simpel, og kræver ikke andet end at du bliver kendte med konceptet. Det hele går nemlig ud på at anvende en gardinbus, som f.eks. igennem Gardinstudiet.dk (Århus-området), til at få transporteret gardinerne direkte hjem til dig og din bolig.

1

Selvom du ved mange af de fysiske butikker har mulighed for, at låne et par gardiner med hjem (ofte imod et depositum), så har du sjældent mulighed for at tage hele butikken med hjem i boligen. Dette er næsten hvad du vil opleve ned en gardinbus, som kommer i en ”bus” fyldt med stof- samt gardinprøver.

På denne måde kan du hurtigt få et overblik over hvilke typer af gardiner, som passer til din bolig. Dette kan du nemt fordi du simpelthen kan se, hvordan de enkelte typer passer ind i de forskellige rum, og herefter nemt vælge de helt rigtige gardintyper til de forskellige rum.

4

Når dette skridt er overstået, så kan du nemt se på mulighederne for farve- samt stofvalg, igen ved at kigge på prøverne direkte i hjemmet. Ofte har man ikke i butikken mulighed for at huske hjemmet, og en beslutning omkring farve kan derfor give meget dårlige resultater. Selvom man har en ide omkring, hvilke farver der passer sammen, så kan du sjældent huske alle farverne samt den generelle indretning.

Den ekstra professionelle hjælp

Udover de oplyst fordele ved benyttelsen af gardinbussen, så er der et ekstra element, som er værd at nævne. De fleste gardinbusser i Danmark er igennem fagfolk, og du får derfor en indretningsarkitekt med bussen, som sikre at du får den rådgivning du har brug for. Selvfølgelig kan du også være ude for dette i de fysiske butikker, men dette er sjældent et must, og viden hos disse er ofte delt udover mange forskellige kategorier, og ikke kun gardiner.

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *