Sort, hvidt og rødt.

Det her indlæg kommer måske et par år for sent, for tendensen til at indrette hjemme i sort, hvidt og rødt er stille og roligt på vej ud igen. Men der er stadig virkelig mange moderne hjem, der kører den helt forenklede, meget skandinaviske stil med at holde hjemmet i primært sort og hvidt, og så tilføje et par skrigrøde ting i hvert rum. Sort spisebord, sorte stole, hvid sofa, glasbord med sort fod, hvide vægge, røde puder, røde malerier, rød vase i den hvidmalede vindueskarm.

Det må stoppe.

Det er så uendeligt kedeligt at løbe ind i det igen og igen. Jeg er bestemt ikke modstander af enkelhed i indretningen, men når hjem efter hjem efter hjem er sorte, hvide og røde bliver det simpelthen for upersonligt. Det er i forvejen en relativt neutral sammensætning. En meget professionel og ikke særlig hjemlig sammensætning. Det forstærkes desværre af, hvor udbredt det er.

Hvad har grøn gjort? Blå? Lilla? Orange? Selv brun ville være forfriskende.

Og inden du ryger helt op i det sort/hvide/røde felt: Jeg ved godt, at der er tusindvis af hjem, hvor det her ikke er tilfældet. Masser af blå sofaer med orange og brune puder (gys…). Det her er henvendt til de mange, der stadig bruger denne “sikre” indretning.

Prøv nu bare noget andet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *