Smartere hjem med Montana reolmondul

Cool og praktisk hjem med Montana reol

Nu måtte det være – vi trængte til et frisk pust samtidig med at få ryddet op i alt vores ‘lort’. Derfor er en Montana Reol længe blevet overvejet af den simple grund, udover at være smart, at man kan købe nye monduler og på den måde sætte flere Montana reoler sammen til en stor og derigennem altså tilpasse din Montana reol det behov, man nu måtte have. Ret fedt, ikke?!

Man kan altså samle den Montana reol med den mængde rum og i den størrelse om man ønsker. Desuden kan man også flytte hylder således at man kan tilpasse sin Montana reol det behov man har for opbevaring og om der skal stå bøger, lamper osv.

 

Kubus lysestage med 8 arme

Udover det par Montana reoler, har jeg længe ønsket mig en kubus lysestage og var altså nødt til at købe en med hjem. Jeg valgte Kubus 8 lysestage, hvor der er plads til 8 lys, men er ret vild med både 2 og 4 arms Kubus lysestage også. Mit næste køb kunne godt være en kobber Kubus lysestage. Jeg synes simpelthen de er så fine. Hvad synes I om kubus lysestage og hvilken størrelse og farve skal den have?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *