Så tag dog en e cigaret

E cigaretter er vejen frem

Nye forbud mod cigaretter og rygning bliver ved med at træde frem i dagens lys og man hører igen og igen, hvordan flere folk har fundet deres ven i en e cigaret. Tiderne har ændret sig og det er nu e cigaretter, der er in. Noget man kan undre sig lidt over er, hvordan de nu er begyndt at diskutere om man også skal forbyde at ‘ryge’ e cigaret på bestemte steder. Det sidste er måske en overdrivelse, men for os der er ikke-rygere er det en dejlig ting, at gæster af sig selv går udenfor.

Dog synes jeg, at man skal have lov at pimpe på sin e cigaret, hvor man har lyst. E cigaretter dufter jo tilmed godt. Kan godt forstå, at rygerne føler sig lidt udsat, og jeg er i den grad glad for, at jeg aldrig har været ‘på den side af loven’.

Du kan eventuelt tjekke hjemmesiden http://www.esmog.dk/ ud og se deres udvalg af e cigaretter.

 

E cigaret med eller uden nikotin

E cigaretter er smarte og man kan tilmed selv bestemme, hvor meget nikotin ens dosis e cigaret skal indeholde. Desuden kan man selv bestemme om den skal smage af tobak eller tropiske frugter. Du kan finde de forskellige smage på esmog.dk. Jeg er meget tilhænger af e cigaretter og kan lide ideen om en vandpibe uden nikotin.

Ryger du selv? og hvad synes du om alle forbudene? Kunne du lokkes til at prøve en e cigaret  istedet for almindelige cigaretter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *