Personlige magneter

Vi har tidligere her på bloggen kigget på hvordan man gøre sin bolig personlig ved hjælp af wallstickers, som kan sættes på alt lige fra vægen hvor de ofte benyttes til skabe og ligende møbler. Udover at man kan få wallstickers i efterhånden mange forskellige typer, farver og størrelser. Vi har endda her på bloggen set på wallstickers på størrelse med en hel væg. Nu er det kommet til næste måde at skabe et personligt præg på hens bolig, nemlig ved hjælp af magneter.

Der findes mange forskellige steder på nette og i fysiske butikker, hvor man har mulighed for at købe magneter som kan sætte et personligt præg på sin bolig. Mange vil nok mene at man så kun kan gøre dette på køleskabet eller andre metal genstande. Men for at kunne benytte disse seje magneter , så kan man male dele af sin væg med magnet maling, hvilket betyder at du pludselig har mulighed for at sætte magneter mange andre steder. Hvis man vil sætte endnu mere personligt præg på sin væg, kan man flere steder på nettet lave sine egne magneter ud fra deres egne billeder. Dette koster ikke særligt meget, f.eks. kan man igennem firmaet stickygram for kun 80 kroner få 9 små magneter ud fra ens egne billeder.

Se frem til vores indlæg i næste uge, hvor vi vil vise nogle billede eksempler af hvordan man benytter magneter til indretning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *