Pas på dine møbler med en el smøg!

Jeg elsker mine møbler. Det er ikke til diskussion. Og selvfølgelig passer jeg godt på dem. Mine lædermøbler bliver behandlet hver 3. måned, og jeg sørger for at give alle gulvtæpper en ordentlig omgang hver år, men det er sværere at brilliere i disciplinen vedligeholdelse af smukke designermøbler, når man er ryger. Og det er ærgreligt, for møblerne er dyre, og der er ingen vej udenom, at de ville have rigtigt godt af et røgfrit miljø.

Løsningen er på en gang enkel og forfærdeligt kompliceret – det handler om at holde op med at ryge. Det har jeg (som langt de fleste rygere) selvfølgelig også prøvet, og det er desværre midlykkedes gang på gang. Jeg når altid ind i anden uge, og så bliver den der underliggende stressfølelse, der kommer i kølvandet på et rygestop, bare for meget for mig. Jeg kan ikke fungere lige så effektivt uden røgen, og det ender altid med at jeg vælger at begynde igen, så jeg kan komme videre i teksten.

browse

Nu har min veninde så fået mig overtalt til at prøve noget nyt (det er noget med at man skal vove for at vinde, ikke?). Hun er selv holdt op med at ryge ved at bruge en el smøg fra http://www.esmog.dk som ‘erstatning’ for almindelige cigaretter. Jeg har været skeptisk fra starten, men hun har klaret det super flot, og hun er ellers en af dem, der altid har snakket om at stoppe, men som aldrig har gjort et seriøst forsøg. Hun bruger en model, der skulle være super god for begyndere, en ego t hedder den. Ikke noget, der lyder bekendt i mine øre, men hendes succes har da vakt min interesse for at slå lytteflapperne ud.
Du kan se esmog’s udvalg her

Hun har fortalt, forklaret, tegnet og ladet mig prøve hendes el smøg, og nu er jeg så klar til at springe ud i forsøg nr. 107. Et rygestop med hjælp fra en el smøg! Hun syntes, det var så sjovt, at jeg ikke blev overbevist af alle hendes gode argumenter om sundhed og frihed fra rygeloven. Det var heller ikke alle løfterne om et kæmpe udvalg af alverdens forskellige smagsvarianter med nikotin. Nej, det der virkeligt gjorde udslaget var da hun fortalte mig, at den damp som en el smøg producerer, ikke skader møbler, vægge, tæpper og gardiner i ens hjem! Jeg er så træt af, at mine lækre designermøbler gulner. Jeg elsker de møbler. Så nu er jeg klar til at passe på dem med en el smøg :)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *