Ørepropper for ro og fordybelse

 Få bugt med støj og larm

Vi arbejder alle forskelligt, og vores motivationsmiljø er ikke ens. Jeg kan lide ro, mens andre bliver motiveret af larm og støj. Mine gode idéer og kreative tanker kommer til mig, når jeg er i et inspirerende, roligt og stille miljø. Netop derfor er mine ørepropper fra In-Ears blevet en fast følgesvend og god ven.

Der skal være plads til alle, og jeg bliver også motiveret af, at det fungerer for andre. Derfor valgte jeg at købe et hold ørepropper og har været utroligt glade for dem. Jeg valgte ørepropper fra In-Ears, fordi kvaliteten er en kende bedre, og jeg ikke dur til ørepropper af dårlig kvalitet, der ligefrem gør ondt at bruge.

Ørepropper, der virker

Det gælder om, at finde den løsning, der fungerer for en, og for mig var den løsning ørepropper. Jeg kan godt lide at afveksle mellem at arbejde selv og med andre, men det er stadig ro, der fungerer. Mine ørepropper har gjort dette muligt, og der er nu plads til at kollegaer og arbejdspartnere kan arbejde med musik og hvad de ellers bruger af midler.

Jeg vil ikke hindre andres idéflow som jeg bestemt ikke gør ved at lade andre arbejde frit, mens jeg gør brug af de kære ørepropper.

Hvordan arbejder du bedst? Bruger du ørepropper for fordybelse? Eller bruger du overhovedet ørepropper i hverdagen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *