Ny indretning hele livet igennem

Typisk for mig er det, at jeg godt kan lide at rykke rundt i boligen og tilføje nye elementer, og jeg sætter en dyd i fornyelse. Man kan jo ikke gå i de samme farver og det nøjagtig samme setup hele livet igennem. Man udvikler sig hele tiden, lærer nye ting, får nye oplevelser og erfaringer. Og det er vigtigt at boligen går igennem samme udvikling. Hvis man har brug for noget velkendt, kan man jo have et enkelt rum eller hjørne, der er fredet.

Som bolig- og indretningsinteresseret glæder det mit hjerte, at vi i Danmark mht. design i den grad er med, hvor det er sjovt. Jeg synes der er utroligt mange spændende designere på markedet og udvalget er enormt. Jeg er især fan af mærket HAY som jeg synes laver nogle meget spændende og sjove produkter. Produkter passer med deres innovative retro look ind i de fleste hjem. Jeg synes det er kanont, når designs er alsidige samtidig med at de er spændende. Det er en rigtig god kombination og i sidste ende nok, hvad selv den usikre indretter bør gå efter.

Produktsortimentet består af alle slags møbler og interiør, hvor det især er de mange sjove mindre elementer som jeg er faldet helt pladask for! Jeg har for længst budt HAY velkommen i mit hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *