Når boligen er smuk, skal du være smuk

Når boligen er smuk, skal du være smuk

Her kommer lige et par tips fra nogle andre gode bloggere, som vi synes høre hjemme på vores bolig blog. Når man går så meget op i at ens hjem skal se godt ud, så ville det jo være mærkeligt ikke også lige at gå ldit op i sin egen skønhed en gang imellem. Men da vi ikke også kan være eksperter på dette område, så må vi jo søge tips og tricks fra andre bloggere som kan hjælpe med dette.

Skønhed og det ydre

Hvis man gerne vil have smuk og blød hud, så kan man købe en masse forskellige produkter, men ofte er det kun nødvendig at benytte en scrub. Denne kan f.eks. være med til at give din ben en dejlig glans plus en dejlig babyblød følelse. Men også dette kan mange gange koste mange penge, men flere undersøgelser viser at det ikke altid er penge værd, og derfor har denne blog et rigtig godt tip til hvordan man laver en hjemmelavet scrub, som jeg selv har lavet, og haft rigtig gode resultater med.

Herudover så er der også en masse rigtig gode tips at hente til skønhed og makeup på bloggen pudderdåserne.dk, hvor du dagligt kan få gode råd til skønhed og makeup – og riiigtigt meget af slagsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *