Mystery shopping – det bedste job i verden?

På mit arbejde er det lige blevet besluttet, at vi skal gøre brug af såkaldte mystery shoppers. Jeg var aldrig stødt på begrebet før det blev foreslået, men hvor lyder det dog som det bedste job nogensinde! Sorry, chef. ;-)

Mystery shopping går ud på at en butik hyrer en person til at shoppe i butikken og så rapportere tilbage om købsoplevelsen, service, personale, produkternes kvalitet osv. En mystery shopper får altså penge for at shoppe og så brokke sig, hvis der er noget, der ikke er i orden! Fantastisk! Der er da godt nok et par lampebutikker, jeg gerne ville have penge for at besøge og sige min mening om. Både de gode og dem med dårlig service.

Jeg ved dog ikke helt, om det er noget man som sådan kan leve af. Jeg kan forestille mig, at der er ret stor rift om arbejdet, så det er nok noget man bare sådan kan gøre lidt ved siden af. Det er nok heller ikke alle mystery shoppers der er lige gode til alle butikker typer butikker. Jeg tænker der nok er overflod af kvinder i 20’erne til tøjbutikker og den slags.

MEN! Det ændrer ikke på, at der er mulighed for simpelthen at få penge for at shoppe og sige sin mening. Ikke tosset!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *