Lysere indretning til vinter perioden

Så er vinteren ved at være at være over os, hvilket betyder at lyset langsomt forsvinder og vi føler at vi står op i komplet mørke, og kommer hjem fra arbejde i mørke. Derfor vil vi her kigge på hvordan man med sin boligindretning kan ændre på dette.

Der findes flere forskellige metoder til dette, så mange at vi slet ikke kan liste dem alle op her, men vi vil her komme med dem som vi syndes er nemmeste og vigtigste til at skabe mere lys i boligen – eller retter sagt – skabe følelsen af mere lys i boligen. Man kan selvfølgelig skabe endnu mere rigtigt lys, men dette giver ikke altid følelsen af mere lys, den følelse kan du skabe igennem din indretning:

  • Store og åbne rum virker altid lysere – en simpelmåde kan være at rode op, og få sat system (kydler, reol) på sine ting, hvilket giver følelsen af mere plads, endvidere kan man med fordel fjerne en dør, for derved at give illusionen af et større rum
  • Så vidt som muligt, ved at have vie væge, vide skabe, og så meget basis hvid virker det som om der er lysere. Endvidere hvis man kombinere dette med nogle stærk kontrast farvere, som f.eks. rød og grøn i nogle meget lyse farver.
  • Benyt indretningsobjekter som minder dig om lys, sol og varme, f.eks. en palme, træ, plakat med sol osv.

Det var nogle af de tips vi kunne komme med denne gang, men vi forsætter i den kommende periode at afprøve nye tips, som vi nok skal dele med alle herinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *