Inspiration til soveværelset

Inspiration til soveværelset

Vi har kigget lidt efter inspiration til hvordan man kunne friske et soveværelse nemt og billigt op. I denne omgang har fokus været på at det skulle kunne gøres billigt, således alle havde muligheden for at opfriske deres soveværelse i den kommende sommerperiode.

En af de ting som vi vil have fokus på i dette indlæg er sengetæpper. Sengetæpper er noget vi alle husker for enten vores mødre eller vores mormødre, men sengetæpper har gjort et nyt indtog, og er herved på vej tilbage. Det er derfor nu ikke længere ”gammeldags” at benytte et sengetæppe som indretning. Meen, her er det stadig vigtigt at man ikke finder mormors gamle sengetæppe frem, da den nuværende trend er meget mere farvestrålende end tidligere.

 Sengetæpper er det nye!

Når man skal udvælge sig et sengetæppe, så er det vigtigt at man er opmærksom på størrelsen, da det for stort eller for lille sengetæppe vil ødelægge dynamikken i rummet. Så når ud udvælge det rigtige sengetæppe, så være sikker på at det dækker hele sengen (med dyne og pude) og ikke hænger nede på gulvet. Når du så har fundet den rigtige størrelse til din seng, så kommer det næste spørgsmål, hvilken type, og hvordan skal det se ud.

Her kan vi råde til at finde inspiration til sengetæpper på følgende hjemmesider:

Vinterfryd sengetæpper  

Bungalow5.dk sengetæpper

monsterscircus.dk sengetæpper

God jagt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *