Inspiration i genbrug

Genbrugsbutikker som inspirationskilde

Når man leder efter boliginspiration, så er der rigtig mange gode steder at finde dette – i dette indlæg, vil vi snakke om genbrug som inspirationskilde. Over hele landet er der ufattelig mange gode genbrug, f.eks. er genbrugsbutikker i århus efterhånden sådan et stort fænomen, at der er over 20 genbrugsbutikker i århus.  

Hvis du står lige som os, og allerede har fået alt den inspiration du kan får dine lokale ugeblade (eller sågar et rigtig boliginspirations blad) og har snuset rund ti det lokale IKEA, Ilva, Ide møbler, Biva – og du stadig ikke har fundet den inspiration som du leder efter – ja, så kan det være at det er på tide at kigge i de lokale genbrugsbutikker. Der er nemlig rigtig meget inspiration at finde i de lokale genbrugsbutikker – dette sker fordi, for det første, så er genbrugsbutikkerne fyldt op med møbler, nips og meget andet fra 20’erne, 30’erne, 40’erne og helt op til i dag – hvilket betyder at du har et stort udvalg. Da vi allerede ved at moden gentager sig, er der også stor sandsynlighed for at du finder noget bolig tilbehør i genbrugsbutikken som enten er moderne igen, eller ved at være moderne, eller faktisk bare er super pænt.

Derfor skal du næste gang du for trangen for, at indrette, eller bare søge lidt inspiration, tage et kig forbi den lokale genbrug. Hvis du er fra Århus eller omegn, så kan du finde inspiration til de forskellige genbursbutikker her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *