Inspiration fra det åbne hav

Hej followers,

Jeg er på det sidste blevet utroligt inspireret af livet i min indretning. Et åbent hav siger så meget om livet og mulighederne, der ligger for ens fødder. Derfor vil jeg snakke lidt om, hvordan man kan bruge dette i indretningen og sin personlige stil.

Jeg er blevet inviteret på bådferie til sommer, hvilket jeg glæder mig utroligt meget til. Lige et lille tip, hvis du ikke selv har båd, men gerne vil rejse på denne måde, så findes der faktisk firmaer med bådudlejning. Det er et kanont princip, hvor man har mulighed for at leje en båd med eller uden kaptajn. Fedt!!

Men lad dig inspirere af havet og livet til søs. Det skaber en stemning i hjemmet af glæde, muligheder og håb som jeg personligt synes rigtig godt om. Dette betyder ikke, at du behøver male væggene blå med baderinge. Det kan være billeder af et åben hav, rød-hvide-stibede nipse ting, billeder fra dine rejser, elementer købt på rejser osv.

Ved denne indretning kan du også genopleve mange af dine tidligere rejser.

 

Tag ud på havet og bliv inspireret af roen og livet. Overvej bådleje til din næste sommerferie og køb småting i hver havn til dit hjem

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *