Indretning af et tehjørne

Til os, der elsker at drikke te, er der kun en vej frem – vi skal have et hyggeligt tehjørne som en del af hjemmet. Og køber man kvalitetste som fx perchs te, skal man også have et kvalitetshjørne, hvor man kan dyrke sin glæde ved den gode te. Men hvordan indretter man lige sådan et, uden at det kommer til at fylde halvdelen af rummet og ligne et egotrip?

browse-1

Det kræver jo ikke så meget, hvis man ellers har plads til en lænestol eller anden stol, man kan slappe af i, og et lille bord ved siden af. Det kan anbefales, at det lille bord har en “hylde” under den egentlige bordplade, så du kan have bøger, magasiner og gadgets til at ligge her. Et lille, firkantet sofabord er for eksempel perfekt – så udnytter du også pladsen bedst muligt, fordi du kan stille det op af en væg og udnytte kanterne.

browse

Hvad angår stolen, er jeg selv stor tilhænger af en ægte britisk lænestol med blomstermønster og plads til halvanden mand, så man rigtigt kan flyde. Det kan dog gøres mere diskret og mindre pladskrævende, hvis dit hjem ikke er til en klassisk britte. Det kræver bare en tur på nettet, hvor du finder møbler i alle afskygninger og design at åbne øjnene for nye muligheder. Lad være med bare at tage i Ikea og købe et uinspireret møbel – du skal have noget, der afspejler din glæde ved teen og det faktum, at du giver dig selv en pause fra en stresset hverdag, når du tager dig en kop lækker te – forkælelse skal kunne mærkes!

Glem ikke en lækker plaid til dit tehjørne – og husk at stille en god lampe op bag din stol, hvis du kombinerer din indre læsehest med tedrikkeriet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *