Motionsmaskiner i det moderne hjem

Kære læsere,

I dag vil vi give Jer trofaste læsere nogle tips til, hvordan et løbebånd sagtens kan passe ind i et moderne hjem. Det er oppe i tiden at anskaffe sig et løbebånd,  en motionscykel, en crosstrainer eller noget helt andet. Der er dog mange, der alligevel bliver skræmte af at skulle byde store motionsmaskiner velkomne i deres hjem. Og det forstår vi godt her på sitet og derfor vil vi i dag sætte fokus på, hvordan man kan tilføje disse på smarte måder.

Så hvis I er lige så trætte af at stå som sild i en tønde i det lokale motionscenter og gerne vil bibeholde et smart og moderne hjem så følg med her.

  • Opbevaring – en god ting er, at finde smarte opbevaringsløsninger til de ting, der kanpakkes ned. Det kan være smarte trækasser fra øl, frugt eller andet. Derudover kan man pt. få mange forskellige kasser i smarte farver, der ligefrem kan gøre stor gavn i rummet. De velkendte store kister er også en mulighed  og et tomt skab som det nok er de færreste, der har
  • Skjul det – Som alternativ til skillevægge, kan man få de her rumdelere i form af et gardin fra loftet som er fantastiske i denne sammenhæng. Man har altså mulighed for at skjule de store maskiner bag disse.
  • Gennemfør stilen – Hvis man nærmest overdriver indretningen med det sunde/motion temaet, kan det være ret coolt. Det er jo ikke altid det er helt nemt at skjule eksempelvis en crosstrainer fordi den er så stor – så her kan det altså være bedre at gøre den helt hjemmelig, men et tæppe nedenunder side om side med en hylde med billeder med forskellige sundhedsmotiver (sund mad, motion etc.).

 

Der er flere måder at gøre det på, her var vores bud som vi håber gav Jer lidt ideer og gjorde Jer mindre skræmte af ideen om de store maskiner i et moderne hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *