Gode boligindretnings tips!

Schultz-co er dedikeret til glæden ved god boligindretning. God boligindretning er både funktionel og smuk, den inspirerer og afslapper, og den giver et hjem personlighed. Der findes rigtig mange måder lave boligindretning på, idag vil vi give jer en masse gode tips, som i kan benytte efter behag!

  • Brug puder i kontrastfarver i sofaen eller i stolene – det skaber liv i rummet. Betræk de puder man har med spændende stof i den nye kollektion, og man har en relativ billig måde at peppe tingene lidt op på.
  • Det har længe været moderne med kurve som opbevaring. Hvis du trænger til at for ny disse, kan man sy et betræk, som man lader bukke om som en kant foran. Sy en pose der passer i størrelsen, hvor der foroven er en løbegang, således at man kan binde pose fast til kurven alternativt kan man have en elastik i løbegangen. Dette giver disse kurve et nyt og mere spændende look.
  • Brug malerier på væggene, gerne i nogle varme farver, dette vil give dit hjem nyt liv, og så ser det også rigtig godt ud.

Dette var lige nogle hurtige råd, som i kan benytte efter behag, vi syntes ihvertfald de er gode her på siden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *