Glem ikke soveværelsets vigtigste element

Dynerne!

Når vi indretter vores soveværelser, har vi en tendens til helt at glemme dynerne. Jo, vi smider måske et nogenlunde pænt og blødt sengesæt på vores gamle, slidte dyner, men vi smider som regel bare et sengetæppe over alligevel, så hvis ikke det lige matcher, er det ligemeget. Derfor fokuserer vi mere på natborde, lamper, vækkeure og den slags.

Det er tosset. Faktisk kan vi sagtens smide det besværlige sengetæppe helt ud, hvis bare vi gider se lidt på dynerne og sengetøjet i stedet. Man kan få nogle virkelig lækre silkedyner og smukt silkesengetøj, der kan gøre rummet meget mere behageligt – både i forhold til æstetik, og hvordan det føles at glide ned i lagenerne.

Silkesengetøj er primært for æstetikken. Silkelagner og silkebetræk er fantastisk smukke. Blødheden og dets flotte genskin i silke er simpelthen unikt. Der er andre materialer, der kommer tæt på, men der er intet over silke. At det så er endnu blødere, end det ser ud, er bare en bonus, når det skal bruges til sengetøj.

Silkedynen er ikke så vigtig for æstetikken – den skal jo bare gemmes væk i sengetøjet – men den kan til gengæld gøre underværker for din nattesøvn. Har du tendens til enten at fryse eller svede i løbet af natten, kan silkedyner hjælpe dig virkelig meget. Støvmider lever også virkelig dårligt i silkedyner, så det kan vi allesammen få glæde af – især astmatikerne!

Så husk nu dynen. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *