Gaver til genbrug

I går besluttede jeg mig for at gå igennem hele loftet og overveje mine ejendeles liv en ekstra gang. Jeg fandt utroligt mange ting, hvad jeg ikke bruger og heller ikke har tænkt mig at få i brug. Og er der så noget bedre end at forære disse fund til genbrug. Udover, at man selv får ryddet op, er der helt sikkert nogle andre, der kan blive glade for dem. Og hvem ved, måske er den reol jeg kommer med, måske lige den som der er en, der har brugt flere år på at finde frem til.

Jeg hører også til blandt dem som synes det er lidt svært at smide ud. Derfor hjælper det en del, når der så er nogen andre der kan få glæde af det , man smider ud. Hører du også til blandt dem, men alligevel synes, at der er et stort behov for at få ryddet op. Så tænk på den glade kommende ejer. I starten opfandt jeg endda historier til hver enkel køber fordi jeg er den værste samler. Dette har hjulpet rigtig meget, og mit hjem bugner ikke længere af ting og møbler som ikke bliver brugt.

Det er da også en skam, at det står og samler støv og optager plads, hvis der er en anden, der vil få super meget glæde af produkterne. Så lad os alle få bugt med denne dårlige rutine. Ryd op. Det kan endda være du kan bytte med en veninde eller bekendt. På den måde får I begge nye møbler og så endda uden nogen omkostninger. WIN-WIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *