Fornyelse og Forår

På jagt efter fornyelse

Har du også svært ved at finde ud af, hvad du skal gå efter, når du mangler fornyelse i hjemmet og er på udkig efter noget nyt? Denne proces  er lettere, hvis man kender sin stil eller har nogle mærker man går efter. Det er dog ikke størstedelen, der har en stil og et mærke på den måde, hvilket kan gøre det lidt sværere at finde netop det man leder efter. De fleste er rundt i flere butikker for at se, hvad der rører sig og for at blive inspireret.

Mærke – HAY

Personligt er jeg vild med produkterne fra HAY – måske du spørger dig selv ‘Hvad er der med HAY’s produkter?!’ Sagen er den, at de er enkle med et pift af kvalitet, kant og farve. Et enkelt item fra HAY kan gøre meget og skabe et masse liv i det lille hjem. Netop af denne grund, hører HAY til favoritterne hos mig.

Prisen på HAY er ikke billig og derfor sætter det selvfølgelig sine begrænsninger, men på den anden side behøver man ikke skifte hele hjemmet ud for nyskabelse

Muuto – en anden kandidat

Udover HAY er jeg også ret vild med Muuto som egentlig ikke minder om hinanden, men derimod klæder hinanden ret flot. Muuto er specielt gode til de små nipse ting som de klare fantastisk med spændende detaljer og farver.

 

Måske I har nogle helt andre favoritter derude, men tænk over, at små ting og nye detaljer i hjemmet kan skabe en masse fornyelse og danne en flot ramme for hele dit hjem!

 

Kirsten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *