Forårstrends

Hvis du skal ud at købe nye møbler eller bare gerne vil pifte indretningen lidt op, nu hvor solen (endelig) titter frem igen, og der er forsigtige tegn på, at vinteren slipper sit tag i Danmark, er her et par trends, du skal holde øje med.

De blågrønne og rødlige nuancer på farveskalaen bliver super hotte. Det kommer du nok automatisk til at lægge mærke til, hvis du tager på shoppingtur i møbelcentre og hos møbelforhandlere. Tænk over, hvordan de her nuancer kunne passe ind i dit hjem, og lad være med at smide en rød sofa ind i en grå stue uden at have tænkt over, om det spiller sammen. Det lyder måske som et banalt råd, men man kan meget nemt blive forført at nye, flotte varer, der findes i møbelhusene og komme til at glemme, at ens eget hjem ikke nødvendigvis ligner det studie, som møbelhuset har sat sammen for at give inspiration.

browse-2

Udover de rødlige og blålige farvenuancer, kommer vi til at se masser af naturreferencer og træ som et fremtrædende materiale. Der bliver plads til referencer til skov, stand og den smukke nordiske natur i det hele taget, hvis du tager denne trend til dig.

Et sidste tip, skal du have med på vejen, og så får du lov at surfe videre til alle de flotte boligsites, du næsten ikke kan vente med at besøge efter at have fået styr på forårets boligtrends – hold øje med metallerne kobber og messing. De bliver nemlig også super in, og det kommer derfor til at vrimle med flotte lamper, fine pyntegenstande, spejle og meget mere i de lækre, varme metaller.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *