Find inspiration i dine feriebilleder

Nogle gange bliver vi for ensidige i vores måde at gå til indretning og dekoration af hjemmet på. Vi kigger igen og igen i boligmagasiner og forstår ikke, hvorfor den geniale ide til en magisk dekoration ikke dukker op. Vi sukker over priserne på de lækre magasiner, men køber dem alligevel, for hvor skulle vi ellers få inspiration?

I virkeligheden er det vores egen ensporede fantasi, der sætter de snævre grænser for, hvad vi kan bruge som inspiration. Og det er bare en vanesag at lære sig selv at kigge lidt længere ud over næsetippen og åbne sindet for mulighederne, der findes i rummet omkring os. Jeg har for eksempel lige været på skiferie i Østrig – destination: Ischgl – og ud over at det var fantastisk at drøne ned af pisterne med fuld fart på, var det visuelt et fuldstændigt forandret landskab. Det kan ikke overraske, at der er væsentlig forskel på det danske og østrigske landskab, men det man tit glemmer er – hold da op, hvor findes der meget inspiration her!

Når man kommer ud af sin vante kontekst – og hvis man aktivt lægger mærke til detaljerne – så er der så mange nye indtryk og fede ideer, der er ganske gratis og lige til at tage et godt feriebillede af, som kommer med hjem og ligger klar til opload på computeren. Du kan lave super fede vinterdekorationer på den måde, men du kan også tage en me

re abstrakt tilgang til vinterlandskabet og lade dig inpsirere af det hvide mod det blå, af de spidse bjergtopppes form og af arkitekturen eller den lokale kultur.

Og du behøver skam ikke tage på skiferie for at få en ordentlig omgang indtryk og inspiration med hjem på dit kameras hukommelseskort – det er lige så godt at tage på charterferie, kulturferie i storbyen, backpacking i Sydamerika eller Asien eller på kanotur i Sverige. Det hele handler om, at du har en særlig anledning til at åbne øjnene op, sl

appe af i dine omgivelser og lade dit sind åbne sig for alle de indtryk, du normalt ikke registrerer derhjemme, mens hverdagen kører derudaf.

Så se at få det kamera op af tasken – og kig efter små lækre detaljer og store helhedsbilleder, der kan give din boligindretning det ekstra personlige præg, vi alle sammen drømmer om at få.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *