Favoritter fra House Doctor

Indretning har længe været en af mine store passioner, og jeg nyder at bladre igennem utallige boligmagasiner, blogs og boligsider for at finde produkter , der vil pryde min indretning.  Min stil følger så vidt muligt de seneste bolig trends fra 2014, men jeg fokuserer også meget på, at have mit eget personlige præg at sætte på det, så man ikke føler at man vader ind i et boligmagasin når man besøger mig. I ved, de der hjem, hvor man ikke tør sætte sig nogle steder.

Mine favorit møbler

Jeg har herunder valgt at vise jer nogle af de favoritter, som jeg PT har i kikkerten fra House Doctor. Der er lidt blandet, men hold op hvor måtte alle de items gerne flytte ind hos mig! eg har ydermere valgt nogle items i nogle farver, som jeg ser stabile og relevante for rigtig mange nordiske hjem – herunder også mit eget.

House Doctor møbler

 

1. Lampen er en Factory Lampe fra House Doctor, som koster 1349,-. Det jeg særligt godt kan lide ved netop denne lampe er det simple design og det, at den er så minimalistisk som den er. Ydermere passer den rigtig godt til de møbler, jeg har i forvejen. Jeg tænker lidt, om den er svær at rengøre, men who cares – den er flot.

2. Mix Sidebord i birkefinér tiltaler min indre kontor-indretter rigtig meget. Jeg har ofte arbejds relaterede papirer med hjem, og andre småting der gerne måtte være organiseret flot. Med et sådant møbel tror jeg jeg vil kunne organisere mig!

3. ÅH den bænk. Stripe bænk, som den hedder hos House Doctor er simpelthen SÅ smuk. Jeg er helt vild med den. Dog har jeg aldrig haft en bænk i min indretning før, og derfor skal jeg lige tænke lidt på, hvordan det vil fungere. Men den er SÅ flot. Helt ærligt.

4. Jeg har trægulv i hele hytten, og elsker at have tæpper rundt omkring både fordi det ser godt ud, men også fordi det kan komplementere indretningen rigtig godt. Det tæppe jeg er mest vild med fra House Doctors tæppekollektion er klart den på billedet, som hedder Vertical tæppe. Jeg synes, at løse tæpper i flotte farver kan give meget til et hjem.

 

Indretning med House Doctor

Jeg ville elske at indrette mit hjem med boligartikler fra House Doctor. Priserne på ovenstående produkter ligger på op til 4499,- så der skal spares lidt, men jeg synes det er rigtig fair priser i forhold til, hvad man får for det. Det er jo virkelig kvalitetsvarer.
Når det så er sagt, vil jeg gerne vende tilbage til min bemærkning om designtrends fra 2014. Jeg synes, at de farver jeg har valgt møblerne i passer godt til årets trends og tendenser, hvilket jeg er rigtig glad for, så tingene ligesom giver mening. Ydermere synes jeg især at lampen vil passe helt vildt godt til items i beton, for et mere urbant og fabriks agtigt look. Det bliver godt! Jeg glæder mig til kontoen igen tillader at jeg shopper boligitems – House Doctor kan i hvert fald godt forberede sig på, at jeg kommer :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *