Dilemma, farve og forår

Hej Derude,

Jeg har tidligere fortalt om mit møbeldilemma og hvilke møbler, der skulle shoppes til forårsindretningen. Nu blev det hele jo sat lidt på standby med det ‘forårsvejr’, vi har haft i år (læs: sig lige forår igen). Dette kedelige vejr har også betydet, at man har haft mere tid til at tænke over sine køb.

Farvefortydelse?

Desværre tror jeg, at mange kan komme til at tænke for meget i farver fordi vi i den grå hverdag, har haft et stort udækket behov for farver og humør. Hvis det er småting, man bliver træt af i forhold til farven, kan man gøre noget ved det. Mere nervøs er jeg for de større items som spiseborde, malerier, sofaer stole osv. De er ikke lige sådan til at skifte ud og er ikke billige produkter. Derfor er jeg lidt spændt på, hvad man får af tilbagemeldinger på farver og især den neon farver som har indtrådt markedet.

Mit dilemma

Jeg stod især mellem bordet fra HAY og det fra Muuto som begge findes på siden her.

Jeg endte med HAY bordet selvom jeg faktisk stadig er i tvivl. På en måde passede det lidt bedre ind i mit hjem og den plads jeg havde bestemt det skulle have. Andre grunde var der vidst ikke til valget.

 

Hvilke køb har I gjort Jer?

 

/Kirsten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *