Den rette musik er svært at finde

Jeg vil godt starte med at sige, at jeg virkelig tager hatten af for de event folk eller eventbureauer der kan finde det helt rigtige band til en fest eller et arrangement. For jeg har altså været til en del fester, hvor musikken ikke rigtig passede ind. For hvis man er til en eller anden form for arrangement, så skulle musikken jo gerne tage folk op af stolene, og ud på dansegulvet, og så er det altså bare skidt når det ikke sker. Det må også være rigtig surt for det band der er blevet hyret, at folk bare bliver siddende og hygge snakker.

Det er det samme som hvis man er på en Pub, hvor der er live musik, men hvor der ikke er nogen der synger med eller forholder sig til musikken der bliver spillet. Det er bare ikke godt.


Og derfor syntes jeg at det er imponerende når et eventbureau kan leverer musikken helt perfekt. De må virkelig have brugt noget tid på at sætte sig ind i det firma de skal arrangerer en fest for, før man kan finde det helt rigtige band til de personer. Men så igen, det er vel også præcis det de skal kunne, hvis de er et godt eventbureau. Men imponerende er det da.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *