Danske møbler – enkelt og ukompliceret

Møbler er ikke ligefrem kendt for at være enkle eller for den sags skyld pladsbesparende. Det er ofte nogle store tunge skriveborde og lige så store og tunge kontorstole, samt store massive reoler og tunge skabe til opbevaring. Det er jo sådan, som de fleste kontorer har været indrettet, og som de fleste kender det. Mange kontorer bærer præg af en praktisk indretning, hvor der skal være plads til meget, store mapper med papirer og bøger.

Mange steder har møblerne været de samme gennem flere år, og har kun været skiftet ud, når de ikke kunne mere. Sådanne møbler fylder desværre temmelig meget, især på et lille kontor.

6-møblerne

 

Nu er pladsoptimering efterhånden blevet både en trend på mange arbejdspladser, men også en nødvendighed for nogle firmaer, som simpelthen må indskrænke deres plads. For at optimere pladsen på kontoret bedst muligt, er det første skridt at indskrænke de tilstedeværende møbler. Læs mere her.

Disse kan erstattes af mere enkle og ukomplicerede møbler, som både fysisk fylder mindre, er nemmere at flytte rundt på og er mere fleksible i deres anvendelse. Kontormøbler i et enkelt og ukompliceret design, kan give en masse ny plads og overskud på et ellers overfyldt og proppet kontor, og det kan også virke mere overskueligt, samt have en ny og positiv indvirkning på omgivelserne.

Less is more

Less is more, er et udtryk fra designverdenen, som ganske enkelt betyder, at mindre er nok. At det enkle og ukomplicerede udtryk i sig selv er nok. At et design eller et kunstværk ikke behøver at være overdrevet pyntet eller fyldt med detaljer for, at det lægges mærke til, men at det enkle er smukt nok i sig selv.

På det moderne kontor, hvor pladsoptimering spiller en væsentlig rolle, og hvor møblerne ikke må fylde så meget, kommer udtrykket Less is more, helt til sin ret. Kontoret kan sagtens indrettes praktisk med de nødvendige kontormøbler uden, at der skal mangle noget, og uden at man skal gå på kompromis med skabsplads, skrivebord eller andet vigtigt indhold.

Idag har mange reklamebureauer, designvirksomheder og lign. firmaer gjort det til en sport at indrette sig så enkelt som muligt, men dog samtidig praktisk og komfortabelt for medarbejderne. Idag har de fleste en laptop, og skrivebordet behøver derfor ikke være gigantisk for at man kan arbejde ordentligt ved det. Også reolerne er i dag mindre og pladsbesparende, da mange filer ligger på computeren og online, og der ikke er brug for så mange mapper og bøger, som tidligere.

Ligeledes er de store tunge skrivebordslamper skiftet ud med lette designerlamper, som giver det samme gode lys, men fylder det halve af pladsen.

Når det gælder pladsoptimering og Less is more filosofien, så findes der mange muligheder, hvor kun kreativiteten og fantasien sætter grænsen.

Køb enkle kontormøbler

Kontormøbler behøver slet ikke være de tunge traditionelle kontormøbler, som vi kender fra tidligere, men kan være moderne, trendy og yderst pladsbesparende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *