Da julekransen pludselig blev uforudset dyr – Iphone overlevede ikke ophængningen!

Kære alle,

I slutningen af November var jeg så uheldig at knalde min Iphone ned i fliserne uden for, mens jeg var igang med at hænge en julekrans op – æv! Jeg ved ikke hvordan, om det er fordi jeg bukkede mig ned efter kransen eller hvad, men på en eller anden måde formåede telefonene at “kravle” op af min bukselomme, og tage turen ned mod fliserne.

Resultatet blev en julekrans der desværre også modtog nogle knubs, for i min panik for at redde min telefon så røg kransen ud til højre, alt imens jeg febrilsk forsøgte at gribe telefonen. Missionen lykkedes som bekendt ikke :(

Skærmen fik sig en ordentlig flænge tværs over skærmen, og nederst under flængen var der en masse små revner. Jeg som troede at stenslag i bilruden var træs, så var her en ny første plads, som strøg rent til tops.

Min telefon var siden da komplet ubrugelig, så jeg fik gravede den gamle telefon (Nokia chok) frem og sat mit SIM kort i. Mandag på arbejde beklagede jeg min nød til mine søde kolleger, men det var vores nye Piccoline der blev min redning. Hun fortalte mig nemlig at glasset kunne udskiftes! Det anede jeg simpelthen ikke, og det var slet ikke så dyrt som jeg havde jeg frygtet.

Der er simpelthen butikker som har specialiseret sig i at reparere Iphones, og ja også andre mærker. Jeg gav også vores Piccoline en æske chokolade for tippet, – hun blev så glad, men det var nu mig der takkede for hendes tip. Hun sparede mig for en masse bøvl og besvær, og i sidste ende nok også penge for jeg var nu nok endt med at købe en ny.

Så hvis der er andre (ikke oplyste) uheldige mennesker som jeg, så kan jeg anbefale at sende telefonen til Iphone reparation hvis uheldet er ude!

Mange varme hilsner! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *