Da Far blev dullet op med Clinique

For et par år siden holdt min kone rund fødselsdag. Lige som alle de andre år lå hendes fødselsdag på årets sidste dage. Derfor var det traditionelt lidt af en udfordring at samle familie, venner og bekendte, når vi inviterer til fest. Så det år skulle det være anderledes. Det skulle ikke bare være en suppe- steg- og is-fest.

Vi besluttede os for, at det skulle være en kostumefest og at alle derfor skulle være klædt ud. Min kone valgte at hun ville være Dracula. Selv blev jeg forvandlet til en ”hot babe”. Jeg klemte mig ned i en af min kones små, fikse kjoler. Det var så ikke helt nok. Jeg blev i den grad også dullet op. Ud over at få en paryk på, fik den også hele armen med Clinique produkter: øjenskygge, mascara, pudder og lipgloss. Der var simpelt hen ikke et øje tørt. 

Da Far blev dullet op med Clinique

Festen blev afholdt en nytårsaften, hvor det både var koldt og sneede. Det betød, at nogle af vores gæster missede bussen fra stationen. Derfor valgte jeg at køre ned til stationen i mit labre outfit for at hente vores gæster. Det var Pippi Langstrømpe og en heks. Der var godt nok nogen, som lige fik kigget en gang ekstra, da jeg steg ud af bilen i min lårkorte røde sag. Det var ikke et syn for sarte sjæle. Min datter havde tidligere på aften i den grad givet udtryk for, at jeg godt nok var pinlig og at hun håbede, at ingen af hendes venner så mig. Det ville bare ikke være til at bære.

Så var vi fuldtallige. Så kunne vi gå i gang med at sætte os til bords. Selskabet var ret sammenbragt, så der var mange, som ikke kendte hinanden. Derfor havde vi fravalgt at lave bordplan. I stedet skulle herrerne lave en lille skriftlig salgstale, som blev lagt på pladserne. Damerne skulle så vælge det ”salgsprospekt”, som lød mest attraktivt. Der blev ikke holdt tilbage på selvpromoveringen. Damerne skulle læse det valgte kort op og fortælle, hvorfor det var interessant.

Og sådan gik resten af festen også – uhøjtideligt og med store smil på læben. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *