Boligdekorationer

Her kommer et lille indlæg med indspark til flotte boligdekorationer. Der skal faktisk ikke så meget til at løfte din stue eller dit kontor og give din bolig lidt mere personlighed og kant. En boligdekoration kan være alt fra en smuk vase med nogle flotte blomster, der spiller godt sammen med rummets farver til små skulpturer, flotte lysestager, sten der arrangeres på dekorativ vis og bøger med en visuel kant, der giver dem en dobbeltfunktion som information og dekorativt objekt på en og samme tid.

Hvis du gerne vil give stuen lidt ekstra liv, kan du bruge en eller flere dekorationstyper, som udgangspunkt. I en mørk stue kan du skabe lidt mere lys og bryde med den ‘dystre’ stemning ved at stille et par glasvaser ind med blomster i sprælske farver. Har du omvendt lyst til at sende et mere intellektuelt signal, kan du købe nogle gode bøger og binde dem ind i udvalgt ‘gavepapir’. Hvis du kan finde bøger, der allerede har et flot design, og som en tydelig visuel profil, kan du også stille dem frem, som de er eller mikse dem med bøger, du har bundet ind alt efter smag.

Dekoration kommer i mange former, og det gælder i virkeligheden bare om at være kreativ – har du for eksempel tænkt over, hvordan du kan bruge malerudstyr som pensler og palette til at signalere kreativitet – ligesom et halvfædigt billede kan give et indtryk af den kreative proces – den slags boligdekoration hører til hjem, der har et kreativt rum eller hjørne i kontoret. Ligegyldigt hvad du gerne vil signalere, kommer der løbende masser af fede ideer til dig her på bloggen ;o)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *