Bestil et verdenskort på lærred online

Bestilt verdenskort på lærred

Tilbage i april skrev jeg et indlæg om, hvordan jeg overvejede at få lavet et lærred med et verdenskort eller danmarkskort – se indlæg her. Jeg kom så langt, at jeg bestilte et verdenskort fra SUMOpix lige her

Jeg er utroligt glad for min beslutning og vores verdenkort hænger på endevæggen i stuen, som også fungerer som hyggekrog. Det er blevet super fint. Og kan rigtig godt lide den skandinaviske stil til det rå og internationale lærred.

SUMOpix – mere end et lærred

Jeg har ofte svært ved at finde nøjagtig den størrelse jeg søger både, når det kommer til møbler og billeder, og derfor var muligheden for at bestille sit lærred i 500 forskellige størrelser hos SUMOpix meget tiltalende.

SUMOpix specialiserer sig i lærreder og støjdæmpning, hvilket betyder, at man ved hjælp af disse lærreder kan forbedre akustikken og lydniveauet indenfor. Dette er en fantastisk detalje at tilføje mit verdenskort og endnu en grund til at placere det i hyggekrogen. Vores stue kan godt blive lidt hul, når vi snakker og især hvis der er gæster. Vores nye lærred har fuldstændigt forbedret dette, og vi er blevet endnu gladere for verdenskortet end vi ville have troet.

Går du og overvejer at få lavet et lærred? Man har også mulighed for at få sine personlige billeder trykt på lærred.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *