Bedste forældre med fart på

Familie er vigtig del af mit liv, især min mormor fylder meget hos mig. Hun er herlig frisk dame på 83 år, der kan det meste selv. Hun har aldrig i hele sit liv haft et kørekort, så da hun på sin 80 års fødselsdag fik en rød el scooter, var hun nær gået bagover. Hun har sågar aldrig kørt en knallert, så vi stod hele familien på linje for at tage billeder da min mormor var blevet forklaret i hvordan det røde monstrum fungeret og hun satte sig op. Det var skægt at se hvordan hun var super nervøs men også glædet sig til at prøve noget helt nyt.

Hun hylede af grin da hun satte den i gang, det gik jo fremad, og hun kunne finde ud af at styre den. Men årene er hun blevet helt tryg ved sin røde scooter, hun kører rundt til alt muligt hele tiden, ud og besøge min mor, ned i byen og handle, tur over i parken for at fodre fuglene. Den har åbnet for at hun kan komme meget længere omkring.

Jeg var på besøg hos min mormor den anden dag, jeg havde cyklet hjem til hende, jeg hjælper min mormor med mange forskellige ting, men i forgårs ville hun gerne en tur ned i byen og handle, hun manglede lotion til hendes ben. Vi kørte ned til Matas og gik ind, hvad der kunne tage 5 minutter, tager cirka et kvarter, da min mormor selvfølgelig lige skal tale med ekspedienten og hvordan hun elsker biotherm og hvordan hun aldrig kan nå det øverste af ryggen. Hun er sød, og damerne i Matas elsker min mormor, min mormor er en festlig dame som man ikke bare lige glemmer, hun er godt kendt i vores by. Vi fik handlet en masse små ting min mormor og jeg. Det var rigtig hyggelig dag, hvor vi bare gik og kiggede på ting og fik handlet det hun manglede, da vi kom hjem fik vi sat alle de nye ting på plads, lavet en kop the, sat os godt til rette, min mormor og jeg elsker at spille kortspillet 500.

Bedste forældre med fart på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *